Bakan Yılmaz İzmir´de  
Bakan Yılmaz İzmir´de

Bakan Yılmaz İzmir´de

Millî Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, İzmir İl Millî Eğitim Müdürlüğü yeni hizmet binasının açılışını yaptı.

Bakan Yılmaz İzmir´de

Bakan Yılmaz, Başbakan Binali Yıldırım’ın programına katılmak üzere gittiği İzmir’de İl Millî Eğitim Müdürlüğünü ziyaret ederek, yenilenen binanın açılışını gerçekleştirdi.

 

Yeni hizmet binasının eğitim öğretim için hayırlı olmasını temenni eden Bakan Yılmaz, İzmir İl Millî Eğitim Müdürü Ömer Yahşi’ye görevinde başarılar diledi.

 

Bakan Yılmaz,  muharrem ayı olması nedeniyle İzmir İl Millî Eğitim Müdürlüğünün gerçekleştirdiği aşure ikramında, "muharrem ayının hem Türkiye’ye hem de dünyaya birlik ve beraberlik getirmesini, barış ve kardeşliğe vesile olmasını” diledi.

 

İl Millî Eğitim Müdürü Yahşi ile yeni binayı gezen Bakan Yılmaz yaptığı toplantıda, eğitimin her kademesinin ayrı bir önem taşıdığını belirterek, veli, öğrenci, öğretmenlerle iyi iletişim içerisinde olunmasını istedi.

 

Bakan Yılmaz, Bakanlık olarak birçok başarılı çalışmayı yaptıklarını dile getirerek okul planlamalarının tamamlandığını bundan sonra zaruret olmadıkça mevcut okullarda dönüşüm yapılmayacağını bildirdi.

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.